luni, 30 iulie 2007

Maktub


Pana acum baobabul nu credea in asezarea astrelor si nici in coliniaritatea configuratiilor.Nici acum nu crede,ci se amuza de ceilalti baobabi care se crispeaza la citirea horoscopului sau,dupa caz,sfideaza gravitatia marului newtonian deplasandu-se de pe suprafata litosferei cu 5 metri.Iata ce gasi baobab lil' :
"Scorpion

Perseverenta si ambitioasa, esti perfecta pentru management si politica. Pentru ca esti o fire cu un grad ridicat de sondare a profunzimilor, te poti afirma de asemenea in psihologie, politie, cercetare, psihiatrie.

"

15 comentarii:

BĂNĂŢEANU spunea...

Poate o fi adevarat, zi-mi si mie cand e ziua ta, banuiesc ca undeva prin noiembrie sau nu?

baobab spunea...

Hmm..pai sa stii ca am luat in calcul posibilitatea de a-mi toci coatele 3 ani pe bancile Facultatii de Psihologie...ca apoi sa ma bag in criminalistica sa analizez mintile criminalilor...insa la noi nu prea se cauta,sau,poate acu' dupa aderare,va inflori.In caz contrar,ai uil bi àn intàrpritàr.Dai o bere de ziua ta si-ti spun data si ora exacta cand m-a adus barza :)

Anonim spunea...

dak lil' baoban are ambitie poate sa fie si sef d stat ... sunt sigur ! :P

BĂNĂŢEANU spunea...

@baobab-ok cu berea, cand ne vedem. Si sa stii ca facultatea de Psihologie e de viitor, ai mai multe posibilitati dupa absolvire: HR-resurse umane, PR-public relations, psiholog particular, politie. Asa ca sa te gandesti bine inainte sa iei o hotarare.

baobab spunea...

Pai vezi tu...eram odata ca niciodata in personalul mirific si mirobolant ce duce spre Bucale,la 6 'neata, si am nimerit in compartiment cu o tipa,vam la 25 de ani.Tanti era originara din capitala si absolvise psihologia.But,guess what,she didn't find a place to work!asa ca o repartizasera nenea de sus undeva langa Brasov,intr-o comuna uitata de lume,sa predea sociologie...that was deeply sad :(

Dorothea spunea...

Nu stiu cat de usor e dar nu-ti deschizi mai bine cabinet particular? Umblii la tot felul de conferinte care ti se adauga la cv, si cred ca ajung sa umble ei dupa tine sa te angajeze..

baobab spunea...

Fa-te avocat Sandele...termopane termopane...termopane termopane of of...deocamdata sper sa iau bacu'!

Anonim spunea...

o sa luam bacu lil bao :P p mine nu ma bagi in seama huh ? bine ... lasa k vdm noi ... :)

baobab spunea...

@ Vlad :uite-te mai bine ca tie iti raspundeam in commentul anterior tie :P..."Fa-te seeeeeeeeef de staaaaaaaaaaat"

co4tL spunea...

Exista o vorba : "Poti sa fii si gunoier,atat timp cat esti cel mai bun in ceea ce faci."
Desigur,aici intervine setea eterna a omului de "mai sus ,mai sus ,mai sus"

baobab spunea...

Autorii articolului nu au mentionat despre puterea de seductie a scorpionului si nici despre influenta malefica a planetei Marte pe care o exercita asupra zodiei acvatice ;;)

co4tL spunea...

am mai citit si eu k cel mai mare regret al femeilor in zodia scorpionului este k nu sau nascut barbati :)) . trist

baobab spunea...

@ saton..nu e o regula generala :P

co4tL spunea...

@ black bird : eu doar am zis ce am citit ;)) . take it up with the guys who wrote that :P

co4tL spunea...

i meant baobab :-j 8-|